fbpx

Servicii dentare 

complete 

”Excelența în detalii”

Tehnici de ultima generație

Tehnologie innovatoare

Experți certificați

Consultația și

Igiena dentară

Cuprinde tratamente de prevenire a cariei dentare și ale gingivitelor. În cursul consultației o să vă informăm asupra întreținerii corecte a dinților și gingiilor la domiciliul dumneavoastră. 

Urgențe Stomatologice

Ce să facem în situații de urgență stomatologică? Orice leziune dentară sau a părților moi poate ascunde pericole serioase. Neprezentarea la cabinetul dentar poate aduce intervenții mai complicate și de regulă mai scumpe.

Extracțiile dentare

Dinții naturali au rol în masticație, fonație și în realizarea unui zâmbet plăcut. Menirea de bază a dentistului este păstrarea sănătoasă un timp cât mai îndelungat a tuturor dinților naturali, prin tratamente conservative.

Obturații

Majoritatea oamenilor au nevoie în cursul vieții de cel puțin o obturație dentară. Ele se folosesc la plombarea dinților cariați, dar se pot folosi și la reconstituirea unor părți rupte din smalțul dentar ca urmare a unor accidente. 

  Coroane și punți dentare

  O coroană dentară acoperă și protejează dintele tratat. Puntea dentară reface masticația în zona crestei gingivale unde lipseau dinți, împiedică migrarea dinților și contribuie la menținerea dinților prezenți, pentru că un dinte lipsă poate cauza pierderea altor dinți vecini.

  Proteze mobile

  În cursul vieții apar multe cauze în urma cărora îndepărtarea dinților este inevitabilă (carii netrate, parodontopatii, boli cronice sau accidente). Protezele prea largi sau vechi nu au stabilitate, îngreunează masticația și vorbirea.

  ENDODONȚIE

  Tratamentul canalelor dentare cu pulpă dentară inflamată sau necrotică. 

  În cazul în care nervul este încă viu, se anesteziază dintele și se izolează de restul cavității bucale cu o membrană de latex.

  ESTETICA DENTARĂ

  Dacă nu sunteți mulțumit de zâmbetul propriu, există o multitudine de tratamente care pot vă pot forma, transforma zâmbetul să fie mai plăcut. În câteva ședințe de tratament zâmbetul d-voastră poate deveni cel pe care îl doriți.

  TRATAMENTE ORTODONTICE

  Ele pot ajuta la corectarea poziției dinților înghesuiți sau rotiți. Cu trecerea timpului, aparatele ortodontice au devenit din ce in ce mai mici ca volum, mai puțin vizibile, mai ușor de suportat. 

  IMPLANTOLOGIE

  Osul maxilar sau mandibular dacă nu primește impulsurile functionale se subtiaza și se ingusteaza. Pentru a preveni aceste procese una din posibilitățile terapeutice o reprezintă inserarea unor implante dentare care ulterior vor purta coroane sau punti ceramice, inlocuind astfel dinții pierduți.

  Îngrijire dentară pentru întreaga familie

  Când vine vorba de îngrijire dentară vârsta nu face diferență. Medicii noștri te vor ajuta ca familia ta să aibă dinţi sănătoşi şi gingii sănătoase tot timpul vieţii. 

  N

  Îngrijirea adulților

  N

  Îngrijirea copilului

  N

  Îngrijire ortodontică

  Suntem o stomatologie cu servicii complete

  Nu știi de unde ar trebui să începi?  În prima fază fă-ți o programare folosind formularul de Programare!

  Hai să te vedem 🙂