fbpx

Vállalatok számára

Válassza a vállalata számára legmegfelelőbb ajánlatot és
csaljon mosolyt kollégái arcára!

Néhány fontosabb statisztika:

 • Romániában a felnőttek háromnegyedének vannak fogászati ​​problémái.
 • Tanulmányok igazolják, hogy az emberek ritkán járnak fogorvoshoz, 58%-uk évente legfeljebb egyszer, 30%-uk pedig csak akkor kér időpontot, ha fájdalmat okozó problémája van.
 • A fiatalabb korosztály 18 és 34 év köztiek gyakrabban járnak fogorvoshoz, viszont nem elég gyakran, hogy megelőzzék a fogíny problémákat.
 • A társadalombiztosítás nem fedezi a fogászati kezelések többségét, sokan fordulnak sürgősségi fogászathoz.
 • Abban az esetben, mikor egy személy több mint 10 éve nem volt fogászati vizsgálaton, akkor általában fogszuvasodás és ínybetegség lép fel, melyek következményeinek kezelése meghaladja az éves fogászati vizsgálatok árát és az esetek többségében nem lehet helyreállítani a fogat eredeti formájába.
Prelucrarea datelor in stomatologie

Dr. Endre Molnár Jr, a Sagittarius Dental menedzsere:

Prelucrarea datelor in stomatologie
Prelucrarea datelor in stomatologie

“7 évig dolgoztam Angliában társ fogorvosként a Kingston Upon Hull-i 543 Dental Centerben. Már az első napokban észrevettem, hogy az angol cégek és multinacionális cégek kiemelt hangsúlyt fektetnek a fogászati ​​magánklinikákkal való együttműködésre, az alkalmazottak szájegészségére.

Habár tetszett ez a hozzáállás, az alkalmazottakra való odafigyelés, először nem értettem pontosan, miért olyan fontosak ezek a szerződések a cégek számára, miért kötik inkább ezeket a keretszerződéseket, A cégeknél a költségek minimalizálása és a profitmaximalizálás a fő szempont és cél.

A munkáltatókkal és a dolgozókkal való beszélgetések során megértettem: az alkalmazottaik által élvezett előnyök mellett az ilyen együttműködésekbe való befektetés elsődleges kritériuma  a humánerőforrás költségek csökkentése és közvetett módon a profit növelése is, az alkalmazottak hatékonyabbak, nem hiányoznak a munkából egészségügyi problémák miatt, növelik a személyzetet, csökkentik a toborzási költségeket – mindezek a megfontolások alátámasztják azt a döntésüket, hogy hasznos ilyen együttműködéseket indítani egy fogászati ​​klinikával.

Mit tudunk ajánlani?

Kifejlesztettünk egy ajánlatot cégeknek!

 

Felajánlunk három csomagot, melyek mosolyt csalnak az alkalmazottai arcára, megnövelik cégen belüli egészség szintet ezenfelűl hatékonyabbá és elégedettebbé teszik az alkalmazottait.

 

 • A csomagok rugalmasak és alkalmazkodóak
 • A munkavállalók ilyen juttatásokat szeretnének, az emberek kezdenek odafigyelni az egészségükre és sokkal inkább a kezelések helyett a megelőzést választják.
 • Ez egy olyan szolgáltatás, amely növeli az alkalmazottak elégedettségét és növeli a cég hűséget.
 • Egy hasonló szolgáltatás versenyképesebbé teheti cégét a munkavállalók körébe, főleg egy ilyen versenyképes munkapiacon, mint Kolozsvár.
 • Indirekt módon az alkalmazottak többet dolgoznak: nem veszítenek munkaórákat, mivel az időpontfoglalás a munkaprogram figyelembevételével történik. És megelőzzük a fogászati gondok miatt fellépő munkaszüneti napokat.

Cabinet stomatologic Sagittarius Dental Cluj
Recepție cabinet stomatologic Sagittarius Dental Cluj

Előnyök a vállalatnak:

 • Ha egy munkavállaló egészségügyi okokból csak évente egy hetet hiányzik, vagy nem produktív, a gazdasági átlagbérrel számolva a cég költségei 1200 lejtől kezdődnek. Ezen kívül esetleges projekt/ügyfél vesztés is fennállhat, vagy határidőcsúszások.
 • Ezenfelül az alkalmazottak hiányoznak a munkahelyről mikor gyereket kell orvoshoz vinni, mely magával vonja a fent említett hátrányokat.

 • Ezek a csomagok alkalmasak a munkaerő bevonzására is, javítja a vállalat összképét, vállalathűbb alkalmazottakat teremt.

 • Az alkalmazottak úgy választhatnak fogorvosi időpontokat, hogy azok a munkabeosztás szempontjából kényelmesek legyenek (a kedvezményes ütemezési lehetőség révén)

Az alkalmazottak előnyei:

 • Fedezve van a fogászati kezelésük, digitális fogászati előzményekkel, személyre szabott kezelésekkel, és szakértői ajánlatok.
 • Használja ki a csomagban található ingyenes konzultációkat, kezelési terveket, ingyenes szükséges klinikai röntgenfelvételt, ingyenes sürgősségi beavatkozásokat, vízkőmentesítést és professzionális fogmosást.
 • Jelentős kedvezmények a csomagban nem szereplő kezelésekre

 • Személyre szabott időpontfoglalás

 • Lehetőség, hogy a gyerekeivel vagy egy családtagjával együtt örüljön mindezeknek.

Itt vagyunk amikor szükség van ránk:

Mărășești utca 47 szám
Kolozsvár

Nézz be hozzánk:

Nyitvatartás

Hétfő: 9:00 – 15:00
Kedd: 16:00 – 20:00
Szerda: 9:00 – 15:00
Csütörtök: 9:00 – 13:00 / 16:00 – 20:00
Péntek: 9:00 – 15:00
Szombat: előzetes foglalással

Online időpontkérés

Kérj időpontot a weboldalunkon az alábbi gomb segítségével.