fbpx

Tratamente ortodontice pentru adulți

Cel mai avansat sistem de gutiere e aici!

Fă cunoștință cu MODERN CLEAR, tratamentul premium de ortodonție fabricat 100% în germania. 

Fii printre primii zece pacienți care beneficiază de tratamentul Modern Clear și beneficiază de o reducere de 10% din prețul final. De asemenea, tratamentul poate fi plătit și în rate.

Zâmbete în șase luni – Dinți îndreptați în și mai puțin timp – link https://www.6monthsmiles.com/

 Timpii medii de tratament variază între 6 și 9 luni în funcție de complexitatea și tipul problemelor. Dinților cărora urmează să le fie atașat un aparat dentar li se vor aplica un strat de adeziv pentru a ajuta cementul să adere la suprafața dintelui. În majoritatea cazurilor dinții sunt mai întâi bandați și doar apoi se vor adaugă și soclurile. Un soclu va fi prins de dinte cu ajutorul cementului și apoi luminat cu lampă ultraviolet până când acesta se va întări. De obicei acest proces durează câteva secunde pentru fiecare dinte. Prin socluri va fi tras un fir de metal iar acesta se va fixa de ele cu ajutorul unor ligamente de plastic sau de metal. Ligamentele sunt disponibile într-o mare varietate de culori, iar pacientul poate alege culoarea favorită. Firele de metal trebuie strânse, îndoite și modificate regulat pentru a obține rezultatele dorite.

Aparatele ortodontice moderne, utilizează frecvent fire de metal din nikel-titan și materiale sensibile la temperatură. Când este rece, firul de metal este maleabil și ușor de modificat, acesta se pune ușor prin socluri, oricare ar fi configurația acestora. Odată adus la temperatura corpului, firul de metal se întărește și își menține forma, aplicând o presiune ușoară și constantă asupra dinților. În multe cazuri, spațiul din gură este insuficient pentru fixarea tuturor dinților. Pentru a face loc aparatului dentar în aceste cazuri, există două soluții. Una dintre acestea este extracția, o parte din dantură este extrasă pentru a face loc aparatului. Aparatul dentar este ajustat de obicei o dată la doua-trei săptămâni. Acest lucru ajută ca dinții să fie aduși în poziția dorită. Când aceștia sunt ajustați, ortodontistul, înlătură ligamentele colorate care țin firul de metal în poziție.

Pentru ca dinții să rămână în poziția corectă, după terminarea tratamentului, pacienții trebuie să poarte opritoare pentru dinți. Opritoarele ajută la menținerea și stabilizarea poziției dinților îndeajuns de mult timp pentru a permite reorganizarea structurilor de susținere a dinților, după ce faza activă a terapiei ortodontice s-a încheiat. Dacă pacientul nu poartă opritoarele pentru o perioadă îndeajuns de lungă, există riscul ca dinții să se întoarcă la poziția lor inițială.

Invisalign

Aliniatorii transparenți, numiți și tratamente cu aliniatori transparenți, sunt aparate ortodontice transparente, făcute din plastic și utilizate pentru a îndrepta forma dinților. În tratamentul cu aliniatoare transparente, ortodontistul sau dentistul creează un mulaj al dinților pacientului, iar acest mulaj va fi utilizat pentru a face o scanare digitală a dinților. Rezultatul, este un model computerizat care sugerează stadii între forma actuală a dinților și forma corectă, iar pentru fiecare stadiu sunt create aliniatoare transparente. Fiecare aliniator este purtat timp de 22 de ore în fiecare zi, pe o durată de 2 sau 3 săptămâni. Astfel că acestea modifică încet poziția dinților, pentru ca aceștia să ajungă la forma corectă. Timpul mediu de tratament este de 13,5 luni.

 Pentru mai multe informatii- invisalign.ro

Cere programare

+40 755 144 527

Vizitează-ne

Str. Mărășești nr. 47 Cluj-Napoca

Contactează-ne

office@sagittariusdental.ro

Coroane și Punți dentare

Coroane și punți dentareCe este o punte dentară? O punte va completa unele lipsuri dentare mai mici sau mai...

Endodonție

Endodonție  Ce presupune un tratament radicular? În cazul în care nervul este încă viu, se anesteziază...

Estetică dentară

Estetica denatară Transformarea zâmbetuluiUitațivă în oglindă. Vă place aspectul dinților d-voastră? Există...

Extracție dentară

Extracțiile dentareDinții naturali au rol în masticație, fonație și în realizarea unui zâmbet plăcut. Menirea...

Igiena dentară

Consultația oralăCuprinde tratamente de prevenire a cariei dentare și ale gingivitelor. În cursul consultației...

Implantologie

ImplantologieOsul maxilar sau mandibular dacă nu primește impulsurile functionale se subtiaza și se...

Modern Clear

ModernClearGutiere în loc de aparat dentar Avantajele tratamentului cu gutiere față de tratamentele cu aparat...

Obturații

Obturații  Majoritatea oamenilor au nevoie în cursul vieții de cel puțin o obturație dentară. Ele se...

Proteze

Proteze mobileÎn cursul vieții apar multe cauze în urma cărora îndepărtarea dinților este inevitabilă (carii...

Tratamente ortodontice

Tratamente ortodontice pentru adulțiCel mai avansat sistem de gutiere e aici! Fă cunoștință cu MODERN CLEAR,...

Urgențe stomatologice

Urgențe stomatologiceCe să facem în situații de urgență stomatologică? Orice leziune dentară sau a părților...