fbpx

Átfogó fogászati szolgáltatások

”Kiválóság részletbemenően”

Legújabb generációs technikák

Innovatív technologiák

Diplomás szakértők

Dentálhigiéniai kezelés

A dentálhigiéniai kezelés megelőző fogászatról és az ínybetegségek kezeléséről szól – tájékoztatjuk a fogak és íny helyes otthoni ápolásáról. Egy tipikus szakszerű tisztítas magába foglalja a fogkő ultrahangos eltávolítását, ezen felül fényezést. 

Fogászati sürgősségek

Bármelyik fogorvosi sürgősség ami a fog vagy az íny sérülését foglalja magába rejthet egy komolyabb sérülést és nem ajánlott figyelmen kívül hagyni. Egy fogászati probléma mellőzése megnövelheti az állandó károsodás kockázatát és maga után vonhatja a bonyolultabb és költségesebb későbbi kezelést.

Dentálhigiéniai kezelés

A dentálhigiéniai kezelés megelőző fogászatról és az ínybetegségek kezeléséről szól – tájékoztatjuk a fogak és íny helyes otthoni ápolásáról. Egy tipikus szakszerű tisztítas magába foglalja a fogkő ultrahangos eltávolítását, ezen felül fényezést. 

Tömések

A legtöbb embernek legalább egy fogtömésre szükségük van életük folyamán. Fogtöméseket leggyakrabban lyukas fogak kezelésére szoktak használni, de ugyancsak ehhez folyamodunk, ha letört, vagy lekopott fogak felépítéséről van szó.

  Koronák és hidak

  Egy fogászati híd, a szomszédos fogakat meggátolja az elmozdulásban és megkönnyíti a beszédet és az élemiszerek rágását. Hozzájárulhat a többi maradandó fogazat megtartásához, mivel egy vagy több fog hiánya maga után vonhatja a szomszédos fog elvesztését is.

  Műfogsorok

  Különböző oka lehet annak, hogy valaki fogatlanná válik élete során. A legtöbb foghúzás szükséges, a fogszuvasodás és az ínybetegség szövődménye következtében. Fogainkat elveszíthetjük bizonyos általános betegségek, balesetek vagy sugárkezelés miatt is. 

  Endodoncia (Foggyökérkezelések)

  Egy vagy több kezelési alkalmat feltételez és a következőket szokta magába foglalni: Először a fogat helyi érzéstelenítővel elzsibbasztják. 

  Esztétikai fogászat – Egy szebb mosoly létrehozása

  Ön is azon emberek közé tartozhat akik elégedetlenek a mosolyukkal. A korszerű fogászatnak számos olyan technikája van , ami formálja, átalakítja és szebbé teheti a mosolyát. Egy pár egyszerű lépésben meglehet az ön áhított mosolya.

  Felnőtt fogszabályozás

  A különböző fogszabályozási szerkezetekkel módosítani lehet a torlódott fogak pozícióját és javítani lehet a harapás minőségén egy kellemesebb mosolyt eredményezve. A fogszabályozók az évek során a technika haladtával sokkal kisebbek és kevésbé feltünőek lettek. 

  Implantátumok

  Implantátumok kerülhetnek beültetésre abban az esetben ha több fogat vagy leghátsó fogat szeretnénk pótolni. Ezekre, a csontba való beépüles után hidat lehet készíteni, így pótolva a hiányzó fogakat. 

  Ellátás felnőtteknek

  Fogászati ​​ellátás az egész család számára

  Ami a fogászati ​​ellátást illeti, az életkor nem mérvadó. Orvosaink mindenben segíteni fognak, hogy családodnak egészséges fogai és fogínye legyen egész életük során.

  N

  Ellátás felnőtteknek

  N

  Ellátás gyermekeknek

  N

  Fogszabályzási ellátás

  Teljes szolgáltatást nyújtó fogászat vagyunk

  Nem tudod, hogy hol is kéne kezdeni?  Először is kérj időpontot űrlapunk kitöltésével!

  Gyere találkozzunk 🙂