fbpx

Interviu cu

Dl. Dr. Endre Molnár Jnr. 

Azi am avut o discuție deschisă cu Dr. Molnár Endre Jnr., care a revenit acasă după o experiență de 7 ani în Anglia. Am vorbit despre stomatologie, experiența profesională, hobby, familie, planuri. 

De ce ați ales profesia de medic dentist? 

Încă de mic copil mi-au plăcut jocurile/preocupările care necesitau o dexteritate bună a mâinilor. Tatăl meu fiind și el dentist, m-am familiarizat înca de tânăr cu mediul unui cabinet stomatologic. M-am orientat progresiv spre ortodonția din cadrul esteticii dentare fiindcă simt proporțiile și nuanțele avantajoase, schimbarea acestora fiind esențială în acest domeniu al stomatologiei.

– Ai fost plecat mai mulți ani în Anglia și ai profesat acolo. Care sunt cele mai importante experiențe acumulate în această perioadă? 
Întradevăr am fost plecat aproximativ 7 ani cu familia și am lucrat în mare parte la clinica “543 Dental Centre” din Yorkshire. Aici s-a pus foarte mare importanță pe experiența cât se poate de pozitivă a pacientului în cursul unei vizite la stomatolog și a schimbării percepției negative pe care mulți au avut-o încă din copilărie. Aici am învățat și multe strategii de management și marketing al acestui domeniu, precum și noi moduri de interacțiune cu generațiile mai tinere.
– Într-un moment în care foarte mulți specialiști pleacă din țară, tu ai ales să revii. Care este motivul?
Să rămânem definitiv în Anglia nu era niciodata o opțiune reală pentru noi. A fost o posibilitate excelentă de a acumula experientă profesională, a prelua un alt mod de abordare a lucrurilor precum și a ne consolida material. Totuși, după un an de la reîntoarcere sunt convins că asta a fost alegerea corectă deoarece Clujul s-a dezvoltat extrem de mult în ultimii ani, părinții și familia mă așteptau înapoi cu nerăbdare, și cred că aici pot să-mi permit un program personal și profesional mai flexibil decât în străinătate.
– În această lună ați deschis noua clinică. Ce poți să ne spui despre această nouă locație?
La noua locație dorim să oferim pacienților noștri un plus de confort cu ocazia unor tratamente stomatologice într-un mediu prietenos, precum și accesul la tratamente moderne și materiale performante ce presupun calitate și durabilitate.
– Am văzut că ai participat și la un eveniment organizat pentru elevi. Despre ce este vorba?
Întradevăr, acum două săptămâni am vizitat clasa III. C. a liceului Báthory István din Cluj-Napoca, unde și fiica mea de 10 ani studiază, dând curs cererii învățătoarei de a discuta cu copiii despre unele subiecte referitoare la îngrijirea corectă a dinților și despre stomatologia in general. Pot să spun că spre plăcuta mea surprindere copiii au fost foarte receptivi și chiar s-au implicat in aceste subiecte. Cel mai interesant a fost sa aud despre experiențele personale legate de pierderea/extragerea de către ei înșiși a dinților de lapte și vizitele la diferite cabinete dentare.
– Cu ce te ocupi în timpul liber, care sunt pasiunile tale?
“Problema” este că am mai multe pasiuni și hobby-uri cu care doresc să mă ocup. Sunt foarte exigent cu mine însumi, iar asta presupune un timp ți buget acordat pe măsura acestora. Printre altele, îmi place fotografia macro, cântatul la chitara clasică și diferite activități sportive pe care încerc să le practic cu pritenii și copii mei (înot, ciclism și alergatul) 
– Care sunt planurile de viitor pentru Cabinetul Sagittarius Dental?
Planurile de viitor ar fi creșterea și consolidarea bazei noastre de pacienți, precum și dezvoltarea serviciilor oferite cu implicarea unor specialiști din domeniul implantologiei, endodonției sau ortodonției, pentru a asigura premisele creării unei clinici performante.

Cere programare

+40 755 144 527

Contactează-ne

office@sagittariusdental.ro

Vizitează-ne

Str. Mărășești nr. 47 Cluj-Napoca

Coroane și Punți dentare

Coroane și punți dentareCe este o punte dentară? O punte va completa unele lipsuri dentare mai mici sau mai...

Endodonție

Endodonție  Ce presupune un tratament radicular? În cazul în care nervul este încă viu, se anesteziază...

Estetică dentară

Estetica denatară Transformarea zâmbetuluiUitațivă în oglindă. Vă place aspectul dinților d-voastră? Există...

Extracție dentară

Extracțiile dentareDinții naturali au rol în masticație, fonație și în realizarea unui zâmbet plăcut. Menirea...

Igiena dentară

Consultația oralăCuprinde tratamente de prevenire a cariei dentare și ale gingivitelor. În cursul consultației...

Implantologie

ImplantologieOsul maxilar sau mandibular dacă nu primește impulsurile functionale se subtiaza și se...

Modern Clear

ModernClearGutiere în loc de aparat dentar Avantajele tratamentului cu gutiere față de tratamentele cu aparat...

Obturații

Obturații  Majoritatea oamenilor au nevoie în cursul vieții de cel puțin o obturație dentară. Ele se...

Proteze

Proteze mobileÎn cursul vieții apar multe cauze în urma cărora îndepărtarea dinților este inevitabilă (carii...

Tratamente ortodontice

Tratamente ortodontice pentru adulțiCel mai avansat sistem de gutiere e aici! Fă cunoștință cu MODERN CLEAR,...

Urgențe stomatologice

Urgențe stomatologiceCe să facem în situații de urgență stomatologică? Orice leziune dentară sau a părților...